Exitcirklen er åbnet

Danmark har fået sin første Exitcirkel- nej til psykisk vold.

Du er ikke alene- Sammen står vi stærke- Der er altid en vej ud

EXITCIRKLEN & HELTESKOLEN

Exitcirklen har indgået tværfagligt samarbejde med leder og stifter af Helteskolen.dk, Karim Maktabi, som er tilknyttet projektet som konsulent. Karim Maktabi skal besøge Exitcirklerne 1 gang månedligt og bl.a. vejlede/undervise medlemmer af Exitcirklerne samt frivillige til vores såkaldte temamøder. Til at begynde med Pige/kvinde Exitcirklen men på sigt især den exitcirkel som specifikt er rettet mod børn og unge og ofre for psykisk vold i forbindelse med mobning på skoler og sociale medier. Maktabi arbejder med at styrke børn og unge i at finde deres egen indre helt eller heltinde, bl.a. via fokus på kroppen og kropsholdning. Helteskolen uddanner børn, unge og voksne, har dokumenteret effekt og er aktive på mange danske skoler. HELTESKOLEN har fokus på integritet og personlig værdighed og er et tilbud om at tage ansvar, stå ved sig selv og de særpræg man har”. Fortrængte følelser gør os mindre hele, og bliver til fysiske spændinger i kroppen, og tilbageholder meget energi. Heltetræningen handler om at frigive den kropslige energi, ved at afdække og erkende den.

SKANDINAVISK SAMARBEJDE

Der satses på nye Exitcirkler- nej til psykisk vold- andre steder i Danmark og på længere sigt i andre skandinaviske lande. I forbindelse med fremtidig udvidelse til andre skandinaviske lande, er der indgået begyndende samarbejde med Direktør Petter Gilsvik som også sidder i bestyrelsen for foreningen Exitcirklen. Petter Gilsvik er leder af Dutrupgaard i Snekkersten og stifter af Det Internationale hus i Stavanger. Der er indgået aftale om at starte Exitcirkler op i Stavanger i 2017, hvis Exitcirklerne viser sig at have dokumenteret effekt i Danmark.