Vores Team

Medarbejdere

Sherin Khankan er stifter af og administrerende direktør for Exitcirklen – Nej til Psykisk Vold & Social Kontrol. Sherin Khankan er religionssociolog, forfatter og kognitiv terapeut. Udover at varetage organisationens daglige drift, faciliterer hun samtalegrupper for psykisk voldsramte.

Derudover underviser Sherin Khankan fagprofessionelle samt andre i Exitcirklens model og metode. Exitcirklen har i dag 5 samtalegrupper på landsplan samt 40 frivillige.

mail: sherin@exitcirklen.dk              telefon: +45 5170 0393

Khaterah Parwani blev i 2014 ansat som Exitcirklens talskvinde og har sidenhen varetaget organisationens eksterne kommunikation og pressekontakt. Til hverdag, beskæftiger hun sig med organisationens juridiske rådgivning og det voksende mentorkorps, hvor hun arbejder med udsatte unge. Hendes indsatsområder er organisationens arbejde med social kontrol, religiøs og kulturel kontrol samt antiradikalisering.

Khaterah Parwani tilbyder desuden rådgivning, oplæg og workshops om social, religiøs og kulturel kontrol samt arbejdet med sårbare unge, der tiltrækkes af skadelige miljøer.

mail: khaterah@exitcirklen.dk         telefon: +45 2513 1588

Camilla Dremark Daglig leder i Aarhus og projektkoordinator i Jylland.

Camilla er certificeret sexolog og har en BA i religionsvidenskab og filosofi. Hun blev ansat som daglig leder af Exitcirklens Aarhusianske afdeling ved dens opstart i april 2015. Ud over at varetage den daglige ledelse, faciliterer Camilla samtalegruppen for psykisk voldsramte i Aarhus. Camilla holder endvidere foredrag om psykisk og seksuel vold, og underviser Exitcirklens fagprofessionelle og andre i sexologiske perspektiver på psykisk vold i intime relationer. Mail: camilla@exitcirklen.dk Telefon: 25760074
Bestyrelsen
Advisory Board
Ambassadører

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.