Bliv Frivillig

SOM FRIVILLIG I EXITCIRKLEN INTRODUCERES DU TIL KOGNITIV TEORI OG METODE OG KOGNITIVE REDSKABER. EXITCIRKLEN HOLDER LØBENDE TRE-TIMERS SEMINARER FOR NYE FRIVILLIGE OG DU KAN DELTAGE I MANGE GRATIS KURSER SOM FRIVILLIG.

Exitcirklen- nej til psykisk vold er baseret på frivillighedsprincippet og har i øjeblikket 43 frivillige medarbejdere herunder bl.a. fag-personer, erfaringspersoner som selv har oplevet psykisk vold, partnere og ambassadører.

Grundet stor aktivitet og etablering af nye Exitcirkler søger vi frivillige aut. psykologer, psykologistuderende, internationale socialrådgivere/studerende, sygeplejersker og andre der arbejder eller studerer fag der har med mennesker og sociale forhold at gøre.

Vi søger faste frivillige medarbejdere i Århus, København og Odense. Især psykologer og socialarbejdere. Vi lægger vægt på at du har erfaring med den kognitive metode i teori og praksis.  Det er dog ikke en betingelse.

Stillingsopslag:

Aut. psykolog, psykologistuderende eller socialrådgiver 2 timer ugentligt i Århus og Odense.

Aut. psykolog, psykologistuderende eller socialrådgiver 2 timer ugentligt i København.

erfaringspersoner til selve samtalegrupperne og som foredragsholdere om psykisk vold. Har du været udsat for psykisk vold eller social kontrol? Er du kommet på “den anden side”? Tør du fortælle din historie i selve samtalegrupperne for en lukket cirkel eller på skoler og gymnasier?

Fundraiser

Revisor: revision af regnskab

Bogholder: din opgave er at lave regnskab

Henvendelse til: Projektleder Sherin Khankan: sherin@exitcirklen.dk